top of page

DANROOM 

THAILAND

OPFINDSOMHED I ØSTEN

I 2010 trak jeg stikket i Danmark for en stund. En fantastisk mulighed opstod i forbindelse med min husbond's arbejde. Han skulle bygge en butik, med salg af køkkener op, i byen Hua Hin, hvor vi netop havde købt et hus. Min opgave var at tage min Mac Book Pro under armen og finde min grafiske vej derude.

10 år gik stærkt og tingene udviklede sig. Efter endt kontrakt på 3 år med min husbonds arbejde, stiftede vi virksomheden "DANROOM", hvor det grafiske arbejde i dén grad blev kombineret med fantasi og kreativitet som forgrenede sig til mange forskelligartede opgaver. Man kan godt sige at jeg fandt min "sandkasse" i det fremmede også.

DANROOM logo - rammerne er sat...

I forbindelse med vores over 400 kvm udstilling, så vi en idé i at bruge vores showroom som "Co-working Space". Vi kaldte det "Go Pro & Co" og tilbød både kontorer og "Hot Spots". Indretningen og online marrkedsføring stod MB SEE for. Hér kan du se en lille amatør video, som primært henvender sig til co-workers og samtidig gøre stedet synligt for vores øvrige målgruppe.

SHOWROOM I KOMBI MED

"CO-WORKING SPACE"

I rækken af kreative eksperimenter, kom der 2 møbelserier til verden i Danroom's navn. ´Én indendørsserie som vi kaldte "FLOATING" serien. Rene linier i en lækkert behandlet rustik træsort og én udendørs, som blev døbt "MB · LINE" i ligeledes i rene linier .

EGET DESIGN I TO MØBELSERIER

PREVIOUS

NEXT

OPGAVER UDFØRT AF MB SEE

NAVNETRÆK/LOGO  GRAFISK IDENTITET  

IMAGESKABENDE FLYERS · COFFEEBOOKS

PLANTEGNINGER · MOODBOARDS · MØBELPAKKER

STYLING · INDRETNING · DESIGN AF MØBEL SERIER

SOME MATERIALER · HJEMMESIDE · MARKEDSFØRING ONLINE

bottom of page