top of page

DANROOM logo - rammerne er sat...farverne symboliserer dag og nat og paranteserne de "rammer", som vi alle lever i.

DANROOM 

THAILAND

DANISH DESIGNED ROOMS IN THAILAND

(PRIMÆRT TIL DEVELOPPERE)

I 2010 trak jeg stikket i Danmark for en stund. En fantastisk mulighed opstod i forbindelse med min husbonds arbejde. Vi skulle bygge en butik, med salg af køkkener op, i byen Hua Hin, hvor vi netop havde købt et hus.

10 år gik stærkt og tingene udviklede sig. Efter endt kontrakt på 3 år med min husbonds arbejde, stiftede vi virksomheden "DANROOM". 
DANROOM solgte køkkener, bad, møbler og indretning til primært udenlandske developere i Thailand. Min rolle i de næste år var at placere DANROOM på det thailandske landkort. Alt fra grafisk identitet og indretning til digital markedsføring, POS materialer og indhold til digitale platforme.

SHOWROOM I KOMBI MED

"CO-WORKING SPACE"

I forbindelse med vores over 400 kvm udstilling, så vi en idé i at bruge vores showroom som "Co-working Space". Vi kaldte det "Go Pro & Co" og tilbød både kontorer og "Hot Spots". Indretningen og online marrkedsføring stod MB SEE for. Hér kan du se en lille amatør video, som primært henvender sig til co-workers og samtidig gøre stedet synligt for vores øvrige målgruppe.

EGET DESIGN I TO MØBELSERIER

I rækken af kreative eksperimenter, kom der 2 møbelserier til verden i Danroom's navn. ´Én indendørsserie som vi kaldte "FLOATING" serien. Rene linier i en lækkert behandlet rustik træsort og én udendørs, som blev døbt "MB · LINE" i ligeledes i rene linier .

bottom of page