top of page

DANROOM 

THAILAND

DANISH DESIGNED ROOMS IN THAILAND

(PRIMÆRT TIL DEVELOPPERE)

I 2010 trak jeg stikket i Danmark for en stund. En fantastisk mulighed opstod i forbindelse med min husbonds arbejde. Vi skulle bygge en butik, med salg af køkkener op, i byen Hua Hin, hvor vi netop havde købt et hus.

10 år gik stærkt og tingene udviklede sig. Efter endt kontrakt på 3 år med min husbonds arbejde, stiftede vi virksomheden "DANROOM". 
DANROOM solgte køkkener, bad, møbler og indretning til primært udenlandske developere i Thailand. Min rolle i de næste år var at placere DANROOM på det thailandske landkort. Alt fra grafisk identitet og indretning til digital markedsføring, POS materialer og indhold til digitale platforme.

små teasers målrettet "falanger" (fremmede)

DANROOM logo - rammerne er sat...

NAVNETRÆK/LOGO  GRAFISK IDENTITET  

IMAGESKABENDE FLYERS · COFFEEBOOKS

PLANTEGNINGER · MOODBOARDS · MØBELPAKKER

STYLING · INDRETNING · DESIGN AF MØBEL SERIER

OPGAVER UDFØRT AF MB SEE

SHOWROOM I KOMBI MED

"CO-WORKING SPACE"

I forbindelse med vores over 400 kvm udstilling, så vi en idé i at bruge vores showroom som "Co-working Space". Vi kaldte det "Go Pro & Co" og tilbød både kontorer og "Hot Spots". Indretningen og online marrkedsføring stod MB SEE for. Hér kan du se en lille amatør video, som primært henvender sig til co-workers og samtidig gøre stedet synligt for vores øvrige målgruppe.

I rækken af kreative eksperimenter, kom der 2 møbelserier til verden i Danroom's navn. ´Én serie som vi kaldte "FLOATING" serien. Rene linier i en lækkert behandlet træsort og én som blev døbt "MB · LINE" i ligeledes i rene linier og hér i 

EGET DESIGN I TO MØBELSERIER

PREVIOUS

NEXT

bottom of page