top of page

UDFØRT AF MB SEE

FUNDAMENTET

ODENSE

VISUEL IDENTITET

Fundamentet er et koncept, som vi kommer til at høre meget mere til, ud i fremtiden. Det handler i bund og grund om at passe på sig selv og se investeringen i dette, for sin fremtid. Dette gælder også arbejdspladser, som må gøre en hårdere indsats for at holde på arbejdskraften...og hvem ved...måske bliver det en politisk beslutning at investere i mennesket, en dag...

 

MB SEE har haft fornøjelsen af at skabe en stærk grafisk profil af af virksomheden på flere områder....naturligvis i tæt samarbejde med indehaveren Finn Vander Hollænder.

LOGOER 

Kunden havde et eksisterende logo, som skulle bibeholdes....dog med en grafisk opstramning.

I den løbende process kom 2 nye logoer til verden. Strukturen i virksomheden blev hermed mere synlig.

UNDERVISNINGSMATERIALE

En grafisk produktion af undervisningsmateriale er stadig under eksekvering hos MB SEE. En række illustrationer er tegnet og den røde tråd er skabt.

LOGO FUNDAMENTET · LOGO ÅNDEDRÆTSSKOLEN · LOGO INSYNCSKOLEN

GRAFISK IDENTITET  DESIGN GUIDE · HJEMMESIDE

MOODBOARDS · KOMPENDIER TIL UNDERVISNING · ILLUSTRATIONER

I tæt samarbejde har kunden og MB SEE udarbejdet en Design Guide/Designmanuale, for at sikre Fundamentet's fremtidige udtryk og stil. En god investering i en verden hvor nærmest alle kan alt, på en computer.

Med et moodboard understreger vi, i hvilket univers, at virksomheden bevæger sig i. 

DESIGN GUIDE

En Design Guide/Designmanuale er ikke en "Bibel", men en god guide, til at få dit brand til at fastholde en genkendelse og visuel bevidsthed, i modtagerens sted og strømligner dit brand på tværs af alle "platforme"...on- eller off-line.

bottom of page