top of page

Fundamentet er et koncept, som vi kommer til at høre meget mere til, ud i fremtiden. Det handler i bund og grund om at passe på sig selv og se investeringen i dette, for sin fremtid. Dette gælder også arbejdspladser, som må gøre en hårdere indsats for at holde på arbejdskraften...og hvem ved...måske bliver det en politisk beslutning at investere i mennesket, en dag...

 

MB SEE har haft fornøjelsen af at skabe en stærk grafisk profil af af virksomheden på flere områder....naturligvis i tæt samarbejde med indehaveren Finn Vander Hollænder.

FUNDAMENTET

ODENSE

VISUEL IDENTITET

Med et moodboard understreger vi, i hvilket univers, at virksomheden bevæger sig i. 

I tæt samarbejde har kunden og MB SEE udarbejdet en Design Guide/Designmanuale, for at sikre Fundamentet's fremtidige udtryk og stil. En god investering i en verden hvor nærmest alle kan alt, på en computer.

DESIGN GUIDE

En Design Guide/Designmanuale er ikke en "Bibel", men en god guide, til at få dit brand til at fastholde en genkendelse og visuel bevidsthed, i modtagerens sted og strømligner dit brand på tværs af alle "platforme"...on- eller off-line.

I den løbende process kom 2 nye logoer til verden. Strukturen i virksomheden blev hermed mere synlig.

LOGOER 

Kunden havde et eksisterende logo, som skulle bibeholdes....dog med en grafisk opstramning.

OPGAVER UDFØRT AF MB SEE

LOGO FUNDAMENTET · LOGO ÅNDEDRÆTSSKLOEN · LOGO INCYNCKSKOLEN

GRAFISK LINIE/IDENTITET · STREG ILLUSTRATIONER 

DESIGNMANUALE · MOOD BOARDS · KOMPENDIER

HJEMMESIDE

UNDERVISNINGSMATERIALE

En grafisk produktion af undervisningsmateriale er stadig under eksekvering hos MB SEE. En række illustrationer er tegnet og den røde tråd er skabt.

bottom of page